Enric Millo demana al Govern de la Generalitat que doti els municipis de Banyoles, la Bisbal i Puigcerdà d’una terminal d’autobusos

Comunicat de Premsa dia 15 de gener de 2008

Enric Millo, ha afirmat que “ ha demanat a través de tres propostes de rosolució que el Govern de la Generalitat doti els muinicipis de Banyoles, la Bisbal d’ Empordà i Puigcerdà d’una terminal d’autobusos.

Millo ha denunciat que : “ La manca de construcció d’aquestes tres terminals d’autobusos significa el incompliment per part del Govern de la Generalitat del Pla d’estacions d’autobusos el qual preveia que totes les capitals de comarca disposessin d’un equipament d’aquests tipus ” , i ha afegit que “Actualment els usuaris del transport públic de la comarca del Pla de l’Estany, del Baix Empordà i de La Cerdanya no tan sols pateixen les incomoditats que suposa no tenir una terminal d’autobusos en condicions a la seva capital sinó també la manca de seguretat que aquests fet provoca tenint en conte que la parada actual de l’autobús en aquests municipis és al carrer i sense la infraestructura necessària.

Ha insistit en que “Si el que es predica per part del govern de la Generalitat és la creació d’infraestructures que facilitin l’ús del transport públic , la modernització i arranjament dels equipaments per a l’espera dels usuaris del transport públic i la millora de les prestacions que aquests usuaris han de poder trobar en aquests equipaments és inadmissible que malgrat els índex de volum prestat potser no siguin molt elevats tres capitals de comarca a Girona tingui actualment encara aquests dèficit d’infraestructura i el més greu és que no tan sols en els darrers 4 anys no s’ha fet res per solucionar aquests dèficit sinó que per l’any 2008 tampoc estan previstes en els Pressupostos de la Generalitat ”

Finalment el Diputat ha dit que “ Tots estarem d’acord en que les comunicacions incideixen especialment en la qualitat de vida dels ciutadans i és per això que cal garantir la disponibilitat en els municipis de les infraestructures necessàries per tal que aquestes ens permetin tenir unes comarques ben comunicades i alhora donin un bon servei als usuaris ”

Enllaç Publicació notícia al Diari de Girona
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2936_3_241856__Comarques-Millo-demana-Banyoles-Bisbal-Puigcerd-tinguin-terminal-dautobusos

Enllaç Publicació notícia a El Punt
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2700580

1 comentari:

Yellow Blade ha dit...

Với các dịch vụ vận chuyển, ship hàng toàn quốc mà chúng tôi đang cung cấp. Đảm bảo sẽ phục vụ nhu cầu Tết cũng như nhu cầu vận chuyển hằng ngày của quý khách hàng. Cụ thể chúng tôi sẽ cung cấp dịch vụ chuyển quà tết. Chúng tôi sẽ giúp bạn với dịch vụ vận chuyển hàng hóa trong nước giá rẻ sẽ chuyển hàng đến tay người thân, bạn bè ở xa một cách nhanh chóng nhất. Đảm bảo giá cả hợp lý chất lượng dịch vụ tuyệt vời. Ngoài ra chúng tôi còn cung cấp nhiều dịch vụ khác như dịch vụ ship hàng cod, giao hàng cho shop, chuyển phát nhanh giá rẻ trong nước,... Nếu cần chuyển hàng hãy nhớ liên hệ với chúng tôi nhé.