SOPAR DE NADAL DEL PPC DE GIRONA

Un moment del Sopar de Nadal del PPC de Girona

El passat divendres dia 19 de desembre varem celebrar en el Restaurant " El Mirador" de Vilobí d'Onyar el Sopar de Nadal de PPC de Girona. Va ser un acte molt entranyable, per a mi aquest era ja molt especial donat que era el meu primer acte públic com a President Provincial del PPC de Girona, però us he de confessar que la concòrdia i unitat que va regnar durant tota la vetllada entre els més de 100 militants i simpatitzants assistents el va fer per a mi encara més especial i emotiu.

En aquest sopar ens va acompanyar la Presidenta del PPC, l'Alícia Sánchez-Camcho la qual va dirigir, igual que jo mateix, unes paraules a tots els assistents però malgrat ser d’obligat compliment que en tots els esdeveniments polítics hi hagi un apartat de discursos, aquests, el passat divendres van ser el menys important perquè la verdadera màgia d’aquest sopar de Nadal va ser, amb diferència, l’alegria i il·lusió present entre tots nosaltres i que ens va fer gaudir d’una gran nit.

És per això que des d’aquí, el meu bloc personal, vull donar-vos les gràcies a tots per fer de la nit del 19 de desembre una nit inoblidable.

BON NADAL i FELIÇ ANY NOU A TOTS !!!!!

1 comentari:

J. Martin ha dit...

¡Feliz Navidad y Buen 2008!