Josep Enric Millo ha presentat al Parlament dues Propostes de Resolució demanant ajudes i mesures urgents davant els desastres ocasionats pel temporal

El president provincial del PPC de Girona, Josep Enric Millo, ha afirmat que si el Govern no hagués paralitzat les obres de millora d’algunes infraestructures com l’ampliació del Port de Blanes, les conseqüències del temporal no haguessin estat tan desastroses i ara no hauríem de lamentar tots els danys que estem lamentant.

En aquest sentit ha reiterat que amb l’actitud d’aquests dies el tripartit ha mostrat la seva veritable cara, un govern més preocupat de repartir-se el poder i que no pas dels problemes reals dels catalans.

Millo ha explicat que, davant la situació viscuda aquests dies i els danys ocasionats pel temporal a molts municipis gironins, ha presentat al Parlament de Catalunya dues propostes de resolució demanant ajudes i mesures urgents davant aquests desastres. Seguidament ha afegit que una primera, demanant un pla d’ajudes per part de la Generalitat per a les administracions locals per tal que aquestes puguin finançar el restabliment dels serveis bàsics de competències municipal que s’hagin vist afectats pel temporal i pel restabliment de bens danyats i també demanant que el Govern de Catalunya insti al Govern de l’Estat a obrir una línia d’ajudes i beneficis per ajuntaments i particulars afectats pel temporal, i una segona, demanant l’execució urgent de les obres d’ampliació del Port de Blanes i instant al Govern de l’Estat que executi de manera urgent les obres de millora i arranjament del passeig i la platja de s’Abanell.1 comentari:

Anònim ha dit...

Senyor Millo, els seguidors del seu blog personal, agrairíem que fos una mica més personal, ja que en realitat se sembla més a un diari de sessions que a altra cosa. Trobem a faltar més opinions personals, i menys escrits en tercera persona. Si us plau, prengui el meu comentari com efectuat amb la millor intenció i respecte.