Un dia al Baix Empordà amb el Secretari General del PPC

Avui, ens ha visitat el nostre Secretari General, el Jordi Cornet amb el qual he visitat alguns municipis del Baix Empordà i hem aprofitat per reunir-nos amb militants del PPC d'aquesta comarca per parlar dels temes que els preocupen com per exemple la situació de crisi actual i també del partit a nivell intern.

Ha estat una jornada molt profitosa i interessant, per mi és important estar present en el territori i poder parlar personalment amb els militants i simpatitzants del partit d'arreu de les comarques de Girona i poder conèixer així les seves inquietuds, idees i les seves crítiques, la majoria d'elles constructives això també cal dir-ho, per tal d'anar millorant el funcionament i l'organització del PPC de Girona.

Aquesta ha estat la 1era de les visites al territori que vull dur a terme de manera periòdica perquè com ja us he dit abans el contacte directa amb els militants i simpatitzants és bàsic pel bon funcionament del PPC de Girona.
Avui, durant la visita però, no he tingut la oportunitat, per problemes d'agenda, de poder tenir contacte amb la societat civil d'aquesta comarca però en les properes visites la meva intenció és incloure dins el programa també alguna visita d'aquest tipus perquè si el contacte amb els militants és important, el contacte amb les associacions, organitzacions i societat en general de les nostres comarques també ho és molt.

Notícies publicades sobre aquest tema

Diari de Girona

3 comentaris:

Anònim ha dit...

anar contactant amb els militans que tu vols per muntar una gestora a Platja d'Aro?????

Anònim ha dit...

Des de Torroella, moltes gràcies per la seva visita i pel suport a tots els militants. Esperem tornar a veure'l aviat

Anònim ha dit...

Es esperanzador que la Dirección del Partido tanto la Provincial como la Autonómica, se interese por los problemas del territorio. De ese modo el trabajo de todos será mucho mas provechoso, muchas gracias!!
Un Gixolenc.