Millo denuncia “la incapacitat del Govern per afrontar la situació de l’atur a Catalunya”

gggggVídeo Intervenció
f
Josep Enric Millo : “ En els dos primers mesos de 2009 hem superat les previsions del propi Govern per tot l’any, el qual xifrava el nombre d’aturats més per aquest any 2009 en 55.000 i ja hem superat els 56.000 ”
k
k
kh
l
El diputat i portaveu de treball del PPC al Parlament de Catalunya, Enric Millo, ha denunciat avui durant la sessió de control al Govern “la incapacitat del Govern per afrontar la situació de l’atur a Catalunya”. Segons el diputat “els catalans esperen alguna cosa més d’aquest Govern i necessiten un Govern que no es quedi només creuat de mans mirant com el comptador dels aturats puja cada dia”.

Enric Millo ha denunciat que “en els dos primers mesos de 2009 hem superat les previsions del propi Govern per tot l’any, el qual xifrava el nombre d’aturats més en 55.000 per aquest any 2009 i ja hem superat els 56.000”. En aquest sentit, el diputat popular considera que la Consellera Serna està “prenent el pèl” als catalans.

Finalment, Enric Millo ha lamentat que la Consellera de treball hagi vingut al Parlament “sense noves solucions”. “Són ja molts catalans i catalanes que veuen aquest Govern inactiu, passiu davant d’una situació molt greu i davant la qual no prenen mesures” ha conclòs.