Interpel·lació a la Consellera de Treball

Vídeo Interpel·lació
Josep Enric Millo : " Sra. Consellera si vostè traballés en una empresa privada ja hagués estat acomiadada,i no amb un ERE sinó amb un acomiadament individual amb causes objectives "l
Durant la interpel·lació que Enric Millo va formular ahir a la Consellera de Treball, Mar Serna, sobre política econòmica i laboral per a crear ocupació el diputat del PPC va assegurar que de la situació de " Alarma Social" en que estàvem hem passat ja a una situació de " tragèdia social" donades les últimes xifres sobre l'atur que s'han conegut, les quals situen en 505.262 el nombre d'aturats a Catalunya.

Millo va denunciar també que davant la xifra de mes de 505.000 aturats a dia d'avui el Servei d'ocupació de Catalunya registra tan sols 803 ofertes de feina i 5.058 oportunitats de formació.

Durant la seva intervenció Enric Millo va preguntar directament a la Consellera quines polítiques d'ocupació pretén dur a terme i aplicar el Govern, preguntes que la consellera no va voler explicar i es va limitar a dir tan sols que fa un any que busquen situacions.