Enric Millo: “nosaltres sí complim el que prometem, a diferència d’altres”

El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha explicat avui que el PPC ha registrat una proposta de resolució per tal de “deixar sense efecte la mesura de la velocitat variable en les vies d’accés a Barcelona”. Per aquest motiu, Millo ha assegurat que “nosaltres sí complim el que prometem, a diferència d’altres”. El portaveu popular ha denunciat així “la demostració d’un incompliment del Govern de CiU”. “Comencen la legislatura incomplint les seves pròpies promeses”.

Millo ha recordat que el programa electoral de CiU, els mails i fulletons de campanya, incloïen la promesa d’eliminar la limitació dels 80 km/h, “fins i tot van fer bandera del tema, i ara se’n desdiuen”. “Nosaltres som els únics coherents, vam criticar la mesura quan es va aprovar, vam portar aquest tema al programa electoral i ara ho portem al Parlament”, ha afegit.

La proposta del PPC constata que “no té cap sentit mantenir, ni tan sols flexibilitzar una mesura que ha demostrar que no assoleix els objectius pels quals va ser adoptada”.