Millo anuncia la creació d’un grup de treball Govern-PPC per elaborar conjuntament el projecte de llei d’autoritat del professor

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha anunciat avui la creació d’un grup de treball Govern-PPC per elaborar conjuntament el projecte de llei per dignificar la figura del professor i dotar-los la condició d’autoritat pública. Després d’una reunió amb la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, celebrada aquesta tarda al Parlament, Millo ha explicat que “hem establert els mecanismes per tal d’iniciar els treballs analitzant el contingut de la proposició de llei que el PPC havia presentat al Parlament i l’esborrany que estava preparant el Govern”.

Millo ha assenyalat que “hem retirat la nostra proposició de llei presentada el passat mes de setembre en favor d’un projecte de llei comú ja que el Govern volia presentar un de molt similar”. En aquest sentit ha assegurat que “el futur projecte de llei contindrà els preceptes que el Partit Popular defensa”.

El portaveu del PPC ha manifestat que “una de les condicions que hem parlat amb la consellera és poder tenir aprovat el projecte en un termini de temps per tal que pugui ser vigent durant aquest curs escolar”.