El PPC demana la dimissió del secretari general de la Presidència i portaveu del Govern

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha demanat avui en roda de premsa la dimissió del secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, “perquè ha superat la barrera de la crítica que democràticament s’accepta i de la discrepància assumible”. Millo ha reaccionat així a les paraules portaveu del Govern en les que insulta a membres del Govern d’Espanya. En aquest sentit ha assenyalat que si ell no dimiteix, “el president de la Generalitat l’hauria de cessar”. “Els catalans no mereixem un portaveu d’un govern que no fa honor a la dignitat del seu càrrec”, ha afegit.

En la mateixa línia ha advertit que “el president Mas no pot tenir com a portaveu a un professional de l’insult”. “No és el to adequat d’un portaveu ni de cap representant institucional”, ha manifestat Millo tot afegint que “amb els seus insults es traspassa una barrera inacceptable i intolerable”.

Per acabar, el portaveu popular ha instat al president de la Generalitat a aclarir si assumeix com a propis els insults proferits per Homs “i si no és així, que surti i ho expliqui”.