Millo assegura que “és evident que a CDC i al Govern s’està amagant la veritat sobre la seva relació amb Método 3”

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha assegurat avui que “és evident que a CDC i al Govern de la Generalitat s’està amagant la veritat sobre la seva relació amb Método 3”. Millo ha explicat que “estem veient molts nervis perquè les contradiccions tant al Govern com a CDC són evidents”. “Avui sabem que hi ha un interlocutor clar, que és sempre el mateix, en diferents llocs i èpoques, és la mateixa persona, la mà dreta de Germà Gordó que és Xavier Martorell”, ha afegit. 

“Aquests dies s’ha negat tant des del partit com des del Govern, ara sabem que no diuen la veritat, però el que és insòlit és que ells mateixos diguin que demanaran explicacions a Xavier Martorell parlant en futur”, ha denunciat tot afegint “el tenen a casa, que fins ara no li havien demanat?”. “Avui han anat més enllà perquè fins i tot el president de la Generalitat n’ha parlat , però haurà d’aclarir el que ha dit, quantes empreses fan feines sense cobrar a CDC?”, s’ha preguntat. Tanmateix ha sentenciat que “els catalans tenen dret a saber la veritat i que no quedi cap ombra de dubte”. 

Reunió sobre la ‘regeneració democràtica’ 

D’altra banda, el portaveu del PPC ha valorat el document presentat avui pel president després de reunir-se a Palau per segona vegada i a porta tancada amb la presidenta del Parlament, el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el fiscal superior de Catalunya, el síndic de Comptes, el síndic de Greuges i el director de l’Oficina Antifrau. “La primera reunió la vam qualificar d’improcedent, aquesta segona ha estat una temeritat”. Així mateix, ha advertit que “ningú intenti aparèixer com a Messies de la lluita contra la corrupció, perquè no el necessitem, ja ho va ser durant la campanya electoral”. “El que cal és un treball seriós i responsable, amb rigor, i apartar lladres i ‘xoriços’ de la política, donar exemple i no inventar òrgans que no fan cap falta”. 

“El més lògic seria que haguéssim participat tots els partits, però potser el president no volia que nosaltres ens reuníssim amb aquests òrgans”, ha denunciat. En aquest sentit ha apuntat que “aquesta reunió fa un tuf que no ens agrada”. “Ja pot presentar els documents que vulgui, però al president els fets el contradiuen, tot plegat és un despropòsit”, ha manifestat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Volia alegrarte el dia y ser el primer que escriu al teu blog.
No et desanimis. El que dius no interessa massa a ningú pero aixo es per que ets un politic, y el que dius no es el que penses. Es per aixo que no val la pena contestar a algo en el que ni tu crees.

El dia en que parlis de com els votants poden ser el objete de la vida politica y no els partits, ja veuras com t'escolten