Millo demana a Forcadell que doni “un pas enrere” i deixi la presidència del Parlament

El portaveu del grup parlamentari del Partit Popular Català, Enric Millo, ha demanat avui a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que doni “un pas enrere” i deixi la presidència de la segona institució de Catalunya. “Hauria de reflexionar sobre la conveniència de continuar al front del Parlament”, ha assenyalat tot suggerint que “s’hauria de posar al capdavant una persona que respecti les regles i la democràcia”. 

Arran de la decisió del TSJC d’admetre a tràmit la querella contra Carme Forcadell per desobediència, el portaveu popular ha assenyalat que “no sorprèn a ningú, ja veníem advertint que això passaria si es continuava per la línia de la desobediència i prenent decisions al marge de la legalitat vigent”. “No és el comportament que s’espera de cap polític, molt menys de la segona autoritat de Catalunya”, ha manifestat. 

“Esperem que Forcadell actuï amb dignitat, no pot ostentar el càrrec, els catalans no mereixem una presidenta del Parlament en aquesta situació´”, ha conclòs.

1 comentari:

Anònim ha dit...

SR. Millo: está perdiendo el tiempo intentando negociar con fanáticos que odian a España, cono Forcadell, Puigdemont, Turull , Junqueras y dos millones más de indepes, no se puede hacer nada con ellos, excepto echarlos de España como se hizo con los judíos, los morisicos y los jesuitas, o encerrarlos en campos de concentración o exterminarlos, no se pude hacer otra cosa con gente tan fanatizada que no atiende a nada, son irrecuperables y como dijo Espartero hace 150 años, lo único que se puede hacer es exterminarlos cada 50 años, no se puede hacer nada más.Cuando hayan desaparecido esos dos millones de monstruos, Cataluña volverá a ser un país feliz y tranquilo e incluso la economía se va a recuperar.