Millo demana a Forcadell que doni “un pas enrere” i deixi la presidència del Parlament

El portaveu del grup parlamentari del Partit Popular Català, Enric Millo, ha demanat avui a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que doni “un pas enrere” i deixi la presidència de la segona institució de Catalunya. “Hauria de reflexionar sobre la conveniència de continuar al front del Parlament”, ha assenyalat tot suggerint que “s’hauria de posar al capdavant una persona que respecti les regles i la democràcia”. 

Arran de la decisió del TSJC d’admetre a tràmit la querella contra Carme Forcadell per desobediència, el portaveu popular ha assenyalat que “no sorprèn a ningú, ja veníem advertint que això passaria si es continuava per la línia de la desobediència i prenent decisions al marge de la legalitat vigent”. “No és el comportament que s’espera de cap polític, molt menys de la segona autoritat de Catalunya”, ha manifestat. 

“Esperem que Forcadell actuï amb dignitat, no pot ostentar el càrrec, els catalans no mereixem una presidenta del Parlament en aquesta situació´”, ha conclòs.